Колеги кажете какво масло да сложа на мойта хубавица-от подписа.Разбрах,че трябва да е 5,5 литра но като марка и вискозитет не знам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеКолеги кажете какво масло да сложа на мойта хубавица-от подписа.Разбрах,че трябва да е 5,5 литра но като марка и вискозитет не знам.
В подписа ти не пише нищо !!!156 2.4JTD 136+ PS
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКаква е колата...
В подписа ти не пише нищо !!!алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Като я купих на табелата пишеше че е с 5W40.После го смених със Selenia turbodizel SAE 10W40 ACEA B3-96,API CD.По принцип предишните си коли съм ги карал със Ajip или Liqui Moli.Относно селенията не мога да дам още еднозначна оценка.Но на следващата смяна маслото ще е пак 5W40.Просто колата не го пипа а и идва зима.А и като си купуваш масло в каталозите би трябвало да пише за 166-цата какво точно трябва да бъде или пък казваш че ти трябва масло за високонатоварени турбодизелови двигатели.
Comment
-
166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСложи си WR на Selenia
Благодаря на всички за мненията.алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеДа колега май ще те послушам и ще е селениа WR.Попитах в няколко магазина и те точно това ми предложиха.
Благодаря на всички за мненията.
Comment
-
Аз особена разлика между Turbo Diesel i WR na Selenia ,досега не съм осетил,може би защото си сменям маслото на под 10 000 км.
Затова вече си карам само с Турбо Дизел на Селения(не идва от селяк)
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеАз особена разлика между Turbo Diesel i WR na Selenia ,досега не съм осетил,може би защото си сменям маслото на под 10 000 км.
Затова вече си карам само с Турбо Дизел на Селения(не идва от селяк)
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеСега остава да сравним цените,кой за колко го взима и отт къде.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеДа не дава Господ да Осетиш някаква разлика. Каквото и да сипеш, субективно няма как да намериш разлика докато не вземе да роди. На мене докторът ми е казал WR и аз сипвам WR, за да спя спокойно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВ такива случаи се сещам за оня лаф - таман научих магарето да не яде, и то взе, че умря.
Comment
Comment